Ramppiteatteri.net – meistä

lion 1024x576 1 300x169 - Ramppiteatteri.net – meistä

Tervetuloa ramppiteatteri.net-sivustolle, joka on omistautunut suomalaiselle teatterille ja kaikelle mikä liittyy kotimaisen teatterin maailmaan! Esittelemme tällä sivustolla esimerkiksi mielenkiintoisia teatterituotantoja, tulossa olevia näytöksiä ja monia muita teatterialaan liittyviä mielenkiintoisia ilmiöitä. Sivustomme soveltuu niin teatterin ystäville kuin alan ammattilaisillekin. Tervetuloa mukaan jakamaan ajatuksiasi kotimaisen teatterin tilasta!

Ramppikuumeen selätykseen

Jaamme sivustollamme vinkkejä muun muassa ramppikuumeen selätykseen. Tämä kiusallinen vaiva on tuttu juttu niin alan harrastajanäyttelijöille kuin konkareillekin. Tästä syystä uskommekin, että ramppikuumeen selätysvinkit tulevat tarpeeseen. Ramppikuume iskee usein vasta siinä vaiheessa, kun näyttelijät ovat jo siirtyneet esityslavan taakse valmistautumaan tulossa olevaan näytökseen. Tällöin myös rentouttavan viihteen pitää pystyä saapumaan näyttelijän luokse näihin tiloihin, mikä asettaa pieniä haasteita, jotka eivät kuitenkaan ole ylitsepääsemättömiä modernille teknologialle.

Viihdettä myös teatterin väliajoille

Väliajat saattavat olla monelle teatterin ystävälle haastavia kokemuksia, etenkin jos mukana on pieniä lapsia. Tällöin viihdepalvelut tulevat jälleen apuun ja tekevät myös teatterin väliajoista mielenkiintoisia ja viihdyttäviä kokemuksia. Jopa pieni lapsi viihtyy älylaitteen tarjoaman viihteen parissa ja malttaa odottaa teatterinäytöksen jatkumista kaikessa rauhassa ilman ylimääräistä temppuilua. Moni vanhempi pelkää lasten viemistä teatteriin juuri siitä syystä, että epäilee näiden hermostuvan teatterin väliajoilla. Juuri tästä syystä modernit viihdepalvelut voivat auttaa ratkaisemaan ongelman, jonka ei saisi antaa estää lasten tutustumista teatteriviihteeseen.

Kotimaisen teatterin kunnioitusta

675f5e6c 852a 4ac7 95e9 7ae6acf63b01 w 720 300x200 - Ramppiteatteri.net – meistä

Sivustomme ensisijainen tarkoitus on nostaa kotimaisen teatterin kunnioitusta sille tasolle, jonka se ehdottomasti ansaitsee. Koronaepidemia on kurjistanut ja vaikeuttanut teatterialan toimintaa ja toivottavaa onkin, että teatterit selviävät tästä tilanteesta ja pääsevät jälleen jatkamaan toimintaansa epidemian laantumisen jälkeen. Nähtäväksi jää milloin ja miten tämä tapahtuu, mutta teatterin ystävät odottavat teattereiden avautumista jo innoissaan. Tätä ennen verkon tarjoamat viihdepalvelut voivat paikata teatterin jättämää aukkoa edes jossakin määrin. Juuri nyt onkin oivallinen mahdollisuus tutustua kotimaiseen teatteritaiteeseen sivustomme kautta ja saada inspiraatiota tulevaan teatterikauteen!