Teatteriesiintyjät voivat vähentää ramppikuumetta hyvän viihteen parissa

ulpu 1040x520 1 300x150 - Teatteriesiintyjät voivat vähentää ramppikuumetta hyvän viihteen parissa

Ramppikuume on tuttu juttu jopa monelle teatterialan konkarille. Se hiipii mieleen lähes huomaamatta, saa sydämen tykyttämään entistä nopeammin ja olo voi alkaa tuntua heikolta. Ramppikuumetta voi kuitenkin vähentää hyvän viihteen avulla – jopa vielä siinä vaiheessa, kun esiintyjät ovat jo siirtyneet esiintymislavan taa. Löydät tästä artikkelista hyviä vinkkejä ramppikuumeen vähentämiseen hyvän viihteen parissa.

Pelaamalla ramppikuumetta vastaan

Pelaaminen on yksi keino ehkäistä ramppikuumetta, sillä sen aikaansaama jännitys saa ajatukset hetkeksi jonnekin aivan muualle. Pelaamaan pääsee jopa lavan takana, kunhan vain on muistanut pakata mukaan älypuhelimen. Kuulokkeet ovat hyvä lisävaruste!

Klikkaa itsesi Pikakasino online -sivustolle ja aloita pelivaihtoehtoihin tutustuminen. Pelaamaan pääsee jopa ilman rekisteröitymistä eikä sinun tarvitse ladata kännykkääsi lainkaan erityisiä sovelluksia päästäksesi aloittamaan pelaamisen. Näin et tuhlaa aikaa rekisteröitymiseen etkä sovelluksen lataamiseen, vaan pääset helposti aloittamaan pelaamisen juuri silloin, kun ramppikuume tuntuu hyökyvän ylitsesi minä hetkenä hyvänsä.

Moni kuvailee kolikkopelejä ”aivot narikkaan” -peleiksi, sillä niiden säännöt ovat yleensä helposti omaksuttavissa ja pelaajan tulee lähinnä vain pyöräyttää pelin rullat käyntiin. Näihin peleihin pääsee usein käsiksi jopa täysin ilman omaa rahaa, mikä onkin hyvä vaihtoehto, jos pelaamisen ensisijaisena tarkoituksena on purkaa paineita ja helpottaa ramppikuumetta.

Leffojen avulla ramppikuumetta vastaan

100 3387 300x200 - Teatteriesiintyjät voivat vähentää ramppikuumetta hyvän viihteen parissa

Leffat ovat toinen oivallinen keino lievittää ramppikuumetta. Teatterialan ihmisenä tiedät varmasti, kuinka hyvään tarinaan uppoutuminen tuntuu parhaimmillaan aivan siltä kuin pääsisit matkaamaan toiseen maailmaan. Tässä maailmassa voit unohtaa ramppikuumeesi ja olla hetken jossakin aivan muualla. Erilaiset suoratoistopalvelut tarjoavat oivallisen valikoiman erilaisia leffoja. Valitse sopiva, asetu rentouttavaan asentoon, laita kuulokkeet päälle ja klikkaa leffa pyörimään.

Äänikirjojen avulla ramppikuumetta vastaan

Jos pidät lukemisesta ja hyvistä tarinoista, voit rentoutua ennen esitystä e- ja äänikirjojen maailmassa. Niiden vaikutus on samantapainen kuin leffojen, mutta moni pitää kirjoista vielä enemmän, sillä ne jättävät leffoja enemmän tilaa omalle mielikuvitukselle.